Om Inceptio

Vi har gennem 15 år sørget for succesfulde projekter hos vores kunder, leveret af konsulenter der har teknologiforståelse, organisations- og procesforståelse og beslutningskompetence.

 

Hvordan arbejder vi?

Vi er specialister i teknologi og organisationer og dens processer. Vi har skabt en helt unik virksomhed, der understøtter lige netop de discipliner i én, samlet rolle hos hver af vores konsulenter.

Vores konsulenter har en dyb og bred teknologividen, erfaring med og forståelse for, hvordan teknologien virker i organisationer. Og så har vi lagt beslutnings- og ledelseskompetencen helt ud til den enkelte konsulent. Alt dette biddrager til, at hvert enkelt konsulent er unik.

Som kunde betyder det, at jeres primære kontaktflade er den enkelte konsulent, der er ikke behov for et utal af kontakter og koordineringer med salgsspecialister, account managers, ressource managers, projektledere og andre bindeled.

Dette kommer til udtryk i vores feedback fra en af vores kunder:

Their approach is highly focused on accountability and commitment. They don’t just give you what you want by the hour but what you need to satisfy your key requirements. The person that designs the solutions is the same one that is committed to delivering the solution. I like how they can deliver a consultant, engineer and project manager all combined into a single highly qualify and trusted person. Mark Sutton

IT Infrastructure and Operations Director, Hempel A/S

Vores værdier

 

Erfaring

Vores konsulenter har mange års erfaring med at arbejde i organisationer og i projekter. De forstår organisationens processer, hvordan teknologien påvirker organisationen og hvordan de bedst muligt bidrager med værdi i jeres it-projekter. Dele af disse kompetencer er teoretiske, men hovedparten er erfaringsbaseret gennem et langt arbejdsliv som it-medarbejder og konsulent.

 

Viden

Hos os vil du aldrig blive mødt af en konsulent, som arbejder med et produktområde for første gang.
Vores konsulenter har typisk mere end 15 års erfaring i at arbejde som konsulenter og mange års erfaring med det teknologiområde, som er deres nuværende speciale.
For mere specifik information om de teknologier og kompetencer, vi arbejder med – se under “Hvilke områder arbejder vi med”

 

Handlekraft

Der, hvor projektet går stærkt, hvor mødet med dig som kunde foregår – det er også der, beslutningerne skal tages og eksekveres på hurtigt. Derfor har vores konsulenter frihed til at tage de nødvendige beslutninger selv, både under den første kontakt med jer som kunde, i tilbudsgivning og i selve projektet – og selvfølgelig vil og kan de søge sparring hos kollegaer og ledelse. Men beslutningen er deres.

Kontakt os

Vores konsulenter er spredt over hele landet og vores administrative afdeling kan findes i Nørresundby.

Adresse

Inceptio ApS
Strømmen 6
9400 Nørresundby
Danmark
CVR: 2645 1140

Kontakt information

Info@inceptio.dk

+45 98 19 33 66

Facebook

LinkedIn