Om Inceptio

Hvem er Inceptio?

Vi er specialister i teknologi og organisationer og dennes processer. Vi har skabt en helt unik virksomhed, der understøtter lige netop de discipliner i én samlet rolle hos hver af vores konsulenter.
Vi har gennem 15 år sørget for succesfulde projekter hos vores kunder, leveret af konsulenter, der har teknologiforståelse, organisations- og procesforståelse samt beslutningskompetence.

Vores konsulenter har en dyb og bred teknologividen, erfaring med og forståelse for, hvordan teknologien virker i organisationer. Og så har vi lagt beslutnings- og ledelseskompetencen helt ud til den enkelte konsulent. Alt dette biddrager til, at hvert enkelt konsulent er unik.

Som kunde betyder det, at jeres primære kontaktflade er den enkelte konsulent. Der er ikke behov for et utal af kontakter og koordineringer med salgsspecialister, account managers, ressource managers, projektledere og andre bindeled.

Dette kommer til udtryk i vores feedback fra vores kunder, som f.eks. her:

Their approach is highly focused on accountability and commitment. They don’t just give you what you want by the hour but what you need to satisfy your key requirements. The person that designs the solutions is the same one that is committed to delivering the solution. I like how they can deliver a consultant, engineer and project manager all combined into a single highly qualify and trusted person.

Mark Sutton

IT Infrastructure and Operations Director, Hempel A/S

Hvordan arbejder vi?

Vi arbejder til daglig med komplekse produkter og problemstillinger. Derfor skal de rammer, vi arbejder under, være så simple som muligt. Jeres første kontakt vil typisk gå til vores direktør, som tager den indledende dialog og derefter kobler en konsulent på jer som kunde. Det vil sige, at den udførende konsulent altid er involveret i og godkender udformningen af en opgave eller et projekt. Det sikrer jer mod overraskelser og at konsulenten besidder kompetencerne for at løse netop denne opgave.

Hovedparten af kontakten med os vil derefter gå igennem den ansvarlige konsulent. Vores struktur er så flad, at konsulenten refererer direkte til direktøren, således beslutningsprocesserne er korte og effektive.

Hvor det er muligt, leverer vi vores ydelser i fastpris-pakker, så det er simpelt for jer som kunde at få en pris på opgaven og vide præcist, hvad I får. Vi bruger vores erfaring til at effektivisere tilbudsprocessen og tager samtidig en del af risikoen for projektet.

Vilkår for konsulentydelser

Inceptio ApS, Hvorfor vælge Inceptio, Job, Velgørenhed, kompetencer hos Inceptio, Referencer, Team, Events

Kontakt os

Vores konsulenter er spredt over hele landet og vores administrative afdeling kan findes i Nørresundby.

Adresse

Inceptio ApS
Strømmen 6
9400 Nørresundby
Danmark
CVR: 2645 1140

Kontaktinformation

management@inceptio.dk

+45 98 19 33 66

Facebook

LinkedIn