Kompetencer

Vi har gennem 15 år sørget for succesfulde projekter hos vores kunder, leveret af konsulenter, der har teknologiforståelse, organisations- og procesforståelse samt beslutningskompetence. Vi arbejder med forskellige metodesæt efter behov. Det kan være baseret på konsulentens erfaring med et givent område, vores eget ready-set-go metodesæt, til et specifikt metodesæt, I allerede bruger eller f.eks. et Framework som Skype Operations Framework.

 

Microsoft Modern Workplace
At få skabt en ægte moderne arbejdsplads med en intelligent kommunikationsløsning bidrager positivt til udviklingen af jeres medarbejders arbejdsprocesser og jeres virksomhed. I Inceptio bruger vi Microsoft konceptet, “Modern workplace”, som et værktøj, der kan bidrage til at inspirere vores kunders medarbejdere, forbedre virksomhedens kommunikation med kunder og leverandører, og samtidig optimere kvaliteten af netop de produkter, services og interne forretningsmodeller, som vores kunder beskæftiger sig med.

Ved at kombinere Microsofts vision, teknologier og produkter med vores erfaringsbaserede viden fra den virkelige verden, kan vi i fællesskab udpege de relevante investeringer og maksimere værdien af disse. Virksomheder har i dag ofte medarbejdere placeret på eksterne arbejdspladser og flere og flere løst tilknyttede medarbejdere, hvilket skærper kravene til god og sikker kommunikation, fleksible løsninger og understøttelse af forskellige enheder overalt i verden. Alt sammen på en måde, som sikrer virksomhedens ressourcer og data bedst muligt.

Vi står i dag overfor et kontinuerligt skift af forventninger hos vores medarbejdere. Vi ser blandt andet, at kombinationen af øget bevægelighed og fleksibilitet efterspørges af de nye og yngre medarbejdere, som er opvokset med sociale medier, chat og video. Disse medarbejdere har et andet syn på de eksisterende værktøjer, og for at imødekomme deres krav til systemer og processor, er det vigtigt for den enkelte virksomhed at have en moderne og funktionel infrastruktur. 

Vores bidrag til ovenstående er, at vi arbejder med tre områder, nemlig; Intelligent Comunications herunder Skype, Teams og Exchange, med Advanced Infrastructure og ikke mindst med hele den sikkerhed, som skal være i og omkranse alle virksomhedens forretningsmæssige aktiviteter, både når de bliver driftet i kundernes egne datacentre, i hostede datacentre og i skyen (og for det meste en kombination heraf).

Hvilke områder arbejder vi med?

At arbejde med os er et samarbejde, som tager udgangspunkt i, hvad I har brug for samt andre faktorer som for eksempel, hvilken fase jeres projekt er i, størrelsen på jeres organisation og ikke mindst, hvad vi har af kompetencer i forhold til jeres behov.

Fra PowerPoint til virkelighed: Vi hjælper jer med at gå fra de egenskaber, et salgsmateriale, pressen og/eller leverandøren har solgt et produkt på, til hvad produktet rent faktisk kan i praksis, hvordan det kan bruges i jeres organisation og med den it-infrastruktur, I har (om det er on-premise, hybrid eller cloud).

Disciplinerne omkring planlægning, design, implementering og driftsmodning er vores kernekompetencer. Det er dét, vores konsulenter har lavet år ud og ind. Projekter, der kan spænde fra kortvarige enkeltmandsprojekter til større og formaliserede projekter, som kan vare flere år.


Teknologierne, vi arbejder med

Vi arbejder, som Microsoft Partner, primært med Microsofts egne produkter og tredjepartsprodukter, som understøtter en Microsoft-baseret infrastruktur. Vi har mange forskellige kompetencer og vil herunder fremhæve nogle af områderne.

Microsoft Cloud vs on-premise

Vi arbejder med de rene cloud-produkter som f.eks. Azure, Office 365 og OneDrive for Business, men vi ser det ikke som en separat disciplin, hvor vi enten arbejder on-premise eller i skyen. Vi vælger sammen med jer den rigtige placering og integration med udgangspunkt i jeres ønsker og behov og ikke mindst de enkelte platformes modenhed og evne til at løse præcis den opgave, som I skal have løst.

Intelligent Communications

Området dækker over en stribe discipliner som IP-telefoni, Instant Messaging, Web-, video- og telefonkonferencer, Mail integration, og bliver hos os leveret i form af Skype for Business og Microsoft Teams. Ofte koblet sammen med dedikerede telefoni-produkter som gateways, omstillingsborde og kontaktcenter-applikationer. Vi har beskæftiget os med Microsoft Unified Communications siden Microsofts første produkter kom på markedet, og vi har leveret løsninger til alt fra mindre virksomheder til multinationale virksomheder.

Allerede i 2005 leverede vi en Live Communication Server med mere end 50.000 brugere, og vi er den danske og nok også nordeuropæiske partner med længst erfaring i telefoni-integration og har som sådan trænet over 1.500 konsulenter hos partnere i EMEA i implementering af Microsoft Intelligent Communications.

Microsoft Advanced Infrastructure
Dette er kombinationen af alle de produkter og Microsoft Windows Server-services, der skal til for at holde et fungerende on-premise- eller hybrid- netværk kørende for jer som kunde. De integrerer med og påvirker på forskellig vis jeres forretningsapplikationer og er essentielle for jeres forretning. Og vi er specialister i at designe, optimere, opgradere, migrere, fejlfinde og driftsmodne alt fra forholdsvis simple miljøer til dem med hundredvis af lokationer og over 100.000 brugere.

Active Directory

Vi arbejder med on-premise Active Directory og/eller Azure Active Directory oftest i kombination med Azure AD Connect. Selve Active Directory teknologien er gammel og for det meste velkendt, og det vi for eksempel specialiserer os i, er at designe og implementere komplekse løsninger med mange sites, tusindvis af brugere og/eller integrationer til tredjepartsprodukter. Det kan også være alle disciplinerne omkring, hvordan man implementerer i simple Password Reset-løsninger eller håndterer Change Management-processer omkring sikkerhed og Group Policies.

Sikkerhed og integration

Vi arbejder med en række forskellige sikkerhedsrelaterede discipliner i en it-infrastruktur. Dette i både de “rene” Microsoft-miljøer og som integration med tredjepartssystemer, platforme og services. Det drejer sig om alt fra komplekse DirectAccess og Always-On VPN-løsninger, Advanced Threat Analytics, veldesignede certifikat-infrastrukturer, som I kan leve med i længden, til Identity and Access Management-discipliner. Udgangspunktet er sikkerhed i en kontekst, hvor man for eksempel ikke glemmer den praktiske anvendelighed af sikkerheden og designer et produkt, som brugerne ikke kan bruge i praksis (og dermed på forskellig vis omgår).

Vi arbejder ikke med

Microsoft SharePoint udvikling og Microsoft Dynamics-porteføljen.

Inceptio ApS, Hvorfor vælge Inceptio, Job, Velgørenhed, kompetencer hos Inceptio, Referencer, Team, Events

Kontakt os

Vores konsulenter er spredt over hele landet og vores administrative afdeling kan findes i Nørresundby.

Adresse

Inceptio ApS
Strømmen 6
9400 Nørresundby
Danmark
CVR: 2645 1140

Kontaktinformation

management@inceptio.dk

+45 98 19 33 66

Facebook

LinkedIn