Velgørenhed

Hos Inceptio udvælger vi vores leverandører med omhu og støtter op om velgørende og bæredygtige formål. Som virksomhed giver vi vores medarbejdere mulighed for at støtte et eller flere gode formål. Dette er til dels for at bidrage til vores fælles omverden, men ligeledes også for at anerkende andre organisationers gode arbejde.

Hos Inceptio har vi derfor besluttet, at en del af vores overskud skal gå til velgørende formål og frivillige organisationer. Nedenfor kan du finde nogle af de initiativer og organisationer, som vi har valgt at støtte.

Team Rynkebys arbejde er at rejse penge til organisationer, der støtter børn med kritiske sygdomme. I Danmark støtter Team Rynkeby to organisationer: Børnecancerfonden og Børnelungefonden.
Team Rynkeby

Make-A-Wish Danmarks formålsparagraf er at opfylde et ønske for børn og unge mellem 3 og 18 år, der bor i Danmark, og som er ramt af en livstruende sygdom.
Ønskefonden

Operation Julegaveregn er et privat initiativ, som siden 2006 har indsamlet penge til fordel for flere julegaver til de ca. 1.500 børn anbragt på danske børnehjem og døgninstitutioner.
Julegaveregn

Hjerterummet i Aalborg er et værested for mennesker med psykiske, sociale, alkohol- eller sundhedsmæssige problemer. Værestedet er et alkoholfrit sted med mulighed for at tale med andre, få en kop kaffe, noget mad eller få rådgivning og hjælp til mange af dagligdagens små og store udfordringer.
Hjerterummet

Julemærkehjemmene hjælper børn og unge, som har problemer af variende karakter. Julemærkehjemmene ligger spredt over hele landet og betragtes som værende børneinstitutioner.
Julemærkehjemmene

Inceptio ApS, Hvorfor vælge Inceptio, Job, Velgørenhed, kompetencer hos Inceptio, Referencer, Team, Events

Kontakt os

Vores konsulenter er spredt over hele landet og vores administrative afdeling kan findes i Nørresundby.

Adresse

Inceptio ApS
Strømmen 6
9400 Nørresundby
Danmark
CVR: 2645 1140

Kontaktinformation

management@inceptio.dk

+45 98 19 33 66

Facebook

LinkedIn